Slip af med follower sælger bot spam på twitch

Det følgende er et indlæg på steam gruppen.

Til streamerne der lejlighedsvis får besøg af bots i deres chat på twitch kan jeg anbefale at forbyde ordet “bigfollows” i chat. Det er tilsyneladende den eneste ting der ikke ændrer sig fra gang til gang.

Det virker simpelt, men jeg er overrasket over hvor mange streamere jeg ser banne botten og beklage istedet for at gøre noget lidt mere permanent ved det. At smide den individuelle bot konto ud af chat får man ikke meget ud af i det lange løb.

Resten af beskeden synes at ændre sig nærmest dagligt, så hvis “bigfollows” er det eneste ord det er effektivt at gå efter er det nok det værd at forbyde sine egentlige seere at bruge det ord. Hvis al omtale er god omtale bør de nok heller ikke sidde og give gratis reklame til den slags fusk.

/Holm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...